Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه بین‌الملل باشگاه خبرنگاران جوان  به نقل از خبرگزاری اسپوتنیک، شان هازل، از نامزدهای حزب جمهوری‌خواه آمریکا اعلام کرد: 535 عضو دولت ما بزرگترین تهدید برای آمریکا به حساب می‌آیند.

وی گفت: آنچه که ما همیشه بر آن تاکید داشتیم پیام صلح، آزادی فردی و بازار آزاد بود و اینها همان چیزهای است که اکثریت مردم آمریکا آنها را فراموش کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

از منظر صلح ما بیش از 18 سال است در افغانستان و در خاورمیانه می‌جنگیم. بازار ما در هیچ جایی به صورت آزاد عمل نمی‌کند اینکه بتوانیم به طور آزاد و براساس توافقنامه‌های مشترک با دیگران تجارت داشته باشیم یکی از مواردی است که ما می‌خواهیم قادر به انجام آن باشیم.

هازل که برای نمایندگی منطقه جرجیا در انتخابات میان دوره ای کنگره آمریکا تلاش می‌کند در ادامه گفت: بارها و بارها اعلام کرده ام که به عقیده من 535 عضو حکومت ما بزرگترین تهدید برای آمریکا محسوب می‌شوند. این‌ها جزء مسائلی هستند که می‌خواهیم بدان بپردازیم.

آمریکایی‌ها امروز (6  نوامبر) برای انتخاب مقامات حکومتی خود از جمله فرمانداران، شهرداران، قانونگذاران محلی و ملی و اعضای شورای شهر به پای صندوق‌های رای می‌روند. در این انتخابات تمامی 435 عضو مجلس نمایندگان و حدود یک سوم از سناتورهای آمریکا انتخاب خواهند شد. دموکرات‌ها امیدوارند که بتوانند کنترل مجلس نمایندگان و سنا را که در حال حاضر در اختیار جمهوری‌خواهان قرار دارد، به دست بگیرند.

براساس نتایج جدیدترین نظرسنجی در آمریکا، دموکرات‌ها در رای گیری عمومی کنگره از مزیت ۶ درصدی نسبت به جمهوری‌خواهان بر خوردارند. نتایج نظرسنجی اخیر نشان می‌دهد ۴۳ درصد از پاسخ دهندگان به دموکرات‌ها رای خواهند داد. این در حالی است که ۳۷ درصد از افراد مورد پرسش اظهار داشتند به جمهوری‌خواهان رای خواهند داد. همچنین نظرسنجی سی ان ان نشان داد پنجاه و پنج درصد شرکت کنندگان در این نظرسنجی به نامزد‌های انتخاباتی از حزب دموکرات رای خواهند داد. چهل و دو درصد آمریکایی‌ها نیز گفتند رای آن‌ها به نامزد‌های حزب جمهوری خواه خواهد بود. این نظرسنجی نشان دهنده شانس بیشتر دموکرات‌ها برای پیروزی در انتخابات پیش روی است. 

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: انتخابات آمریکا کنگره آمریکا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۴۱۲۸۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پایان فرصت دولت بایدن برای گزارش به کنگره درباره اسرائیل

ضرب الاجل دولت بایدن برای ارائه گزارش به کنگره درباره نقض قوانین بین‌المللی حقوق بشر در غزه توسط اسرائیل، امروز به پایان می‌رسد. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، چهار منبع آگاه اعلام کردند ضرب الاجل دولت بایدن برای ارائه گزارش به کنگره درباره نقض قوانین بین‌المللی حقوق بشر در غزه توسط اسرائیل، امروز به پایان می رسد.

براساس یک تفاهم نامه امنیت ملی تحت عنوان NSM-20، که جو بایدن رئیس جمهور آمریکا آن را در ماه فوریه به امضا رساند، وزارت امور خارجه باید تا امروز 8 مه گزارشی را به کنگره ارائه دهد که آیا تضمین های امنیتی معتبری را از سوی اسرائیل یافته‌اند که نشان دهد این رژیم با استفاده از تسلیحات آمریکایی، قوانین آمریکا یا قوانین بین‌المللی را در قبال مردم فلسطین نقض نکرده‌اند.

این چهار منبع افزودند: دولت به کمیته های کنگره اطلاع داده که ضرب الاجلی را برای ارائه این گزارش تعیین نمی کند اما امیدوار است ظرف چند روز آینده این گزارش را ارائه دهد. دو مشاور کنگره نیز اظهار کردند شواهدی درباره ارتباط این تاخیر با نگرانی های سیاسی وجود ندارد.

چند روز پیش، در پی انتشار گزارشی مبنی بر اینکه رژیم صهیونیستی قوانین بین‌المللی را در غزه نقض می کند، سناتور دموکرات کریس ون هولن در بیانیه‌ای، ارزیابی دولت بایدن درباره منطبق بودن اقدامات اسرائیل با قوانین بین‌المللی در جنگ غزه را مورد تردید قرار داد.

براساس یک گزارش کوتاه داخلی وزارت امور خارجه آمریکا، برخی مقامات ارشد آمریکا به آنتونی بلینکن وزیر امور خارجه توصیه کردند که تضمین‌های معتبر و قابل اطمینانی از اسرائیل نیافتند که نشان دهد این رژیم از سلاح‌های آمریکایی طبق قوانین بین‌المللی حقوق بشر استفاده کرده و ممکن است قوانین بین‌المللی در غزه را نقض کرده باشد.

در ارزیابی مشترک 4 اداره تحت نظر وزارت امور خارجه گفته شده که تضمین‌های اسرائیل قابل اطمینان و معتبر نیست. در این ارزیابی همچنین به 8 نمونه از اقدامات نظامی اسرائیل اشاره شده است که مقامات معتقدند سؤالات جدی را درباره نقض احتمالی قوانین بین‌المللی حقوق بشر، ایجاد کرده است.

در بخش دیگر این گزارش داخلی هشدار داده شده است که بلینکن با معلق کردن ارسال کمک‌های آمریکا، توانایی اسرائیل برای رویارویی با تهدیدات احتمالی بیرون از حریم هوایی خودش را محدود کرده است و مستلزم آن است که واشنگتن فروش سلاح به کشورهای دیگر منطقه در زمان حاضر و در آینده را بار دیگر مورد ارزیابی قرار دهد.

در همین حال ون هولن و برخی دیگر قانون گذاران دموکرات، جو بایدن را برای تحمیل شروط بر کمک های نظامی به رژیم صهیونیستی تحت فشار قرار داده‌اند تا این رژیم برای کاهش کشتار غیرنظامیان در غزه تحت فشار قرار گیرد.

سناتور آمریکایی ارزیابی دولت از جنگ غزه را زیر سئوال برد

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • اگر موجودیت ایران تهدید شود، ناچاریم دکترین هسته‌ای خود را تغییر دهیم
  • اکثر دموکرات های آمریکا معتقدند اسرائیل در حال نسل‌کشی است
  • جمهوری‎‌خواهان کنگره در پی تحریم دیوان کیفری بین‎‌المللی هستند
  • پایان فرصت دولت بایدن برای گزارش به کنگره درباره اسرائیل
  • اعضای کنگره آمریکا دیوان کیفری بین‌المللی را تهدید کردند
  • رهبر دموکرات‌های مجلس نمایندگان آمریکا از احتمال دخالت نظامی در اوکراین خبر داد
  • رهبر دموکرات سنا از احتمال اعزام نظامیان آمریکایی به اوکراین خبر داد
  • ترامپ بایدن را به اداره دولت گشتاپو متهم کرد
  • سایه سنگین جنبش دانشجویی حامی فلسطین بر سر انتخابات ۲۰۲۴ آمریکا
  • چالش‌های بایدن و ترامپ در انتخابات ۲۰۲۴ ریاست جمهوری آمریکا